Dispositivos y accesorios
Lemon and lime polenta cakes
Prep. 10min
Total 40min
12 portions
Ingredientes
-
polenta (see Tips)180 g
-
raw sugar180 g
-
lemons zest (no white pith) and juice2
-
lime zest (no white pith) and juice1
-
butter cut into pieces (2 cm)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
spelt flour60 g
-
baking powder2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
211 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
1142.5 kJ /
272 kcal
Grasa
15.6 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
29.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Quick almond biscuits
35 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min