Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Carbohidratos
- 60.3 g
- Grasa
- 36.1 g
- Grasas saturadas
- 15.4 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sodio
- 770.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1sa
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 dk
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1sa 15 dk
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 dk
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Sicilian Caponata
30 dk
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 Std.
Pistachio Pesto
10 dk