Dispositivos y accesorios
Spanish Seafood Rice
Prep. 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Calorías
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Grasa
25.6 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
3.9 g
Carbohidratos
74.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cod and Spinach Soup
40min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Creamy Feta Dip
5min
Green Ombre Naked Cake
3h
Aperol Spritz®
10min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Ninguna valoración
Green Mole Chicken
1h
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min