Dispositivos y accesorios
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (opcional) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Calorías
1799.2 kJ /
430 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hand Ripped Cabbage
20min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Ninguna valoración
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Creamy Butter Chicken
1h
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Spiced pork terrine
24h
Mexican Chicken Soup
40min
Low Carb Mushroom Gravy
45min