Dispositivos y accesorios
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
Prep. 20min
Total 1h
6 slices
Ingredientes
-
water240 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to taste¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh baby spinach plus extra for serving100 g
-
lemon juice½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
crème fraîche150 g
-
courgettes diced (1 cm)300 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
smoked salmon (opcional) thinly sliced, for serving100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
273 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1552 kJ /
371 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
8.3 g
Grasas saturadas
6.2 g
Carbohidratos
53.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1h 10min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Stracciatella Soup
30min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Sweet Potato Pizza
1h 5min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min