Dispositivos y accesorios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opcional)2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1234.5 kJ /
295 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Green Goddess Salad
10min
Chunky Guacamole
10min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
CA Digital Flipbook #1
2h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Basil Peach Sorbet
10min
Green Goddess Salad
10min
Beet-Tox (Metric)
10min