Dispositivos y accesorios
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
508 mg
Proteína
14 g
Calorías
2138 kJ /
511 kcal
Grasa
25 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
9 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Favorites
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tortilla Soup
25min
Pumpkin Chili
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Southwest Quinoa
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegetarian Chili
50min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Black Beans
30min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min