Dispositivos y accesorios
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Calorías
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
7.2 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
86.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Healthy Happy Gut
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Basic Quinoa
35min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8h 20min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Taco Filling
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Eggplant Stacks
1h 35min