Dispositivos y accesorios
Kimchi risotto
Prep. 5min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (opcional) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
920.2 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Grasa
19.3 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
74.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Brak ocen
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Chicken Congee
1 godz. 30 min