Dispositivos y accesorios
Spicy Chicken with Coconut Rice
Prep. 10min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves120 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped, plus extra slices for garnishing1
-
cooking oil20 g
-
yellow curry paste50 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)20 g
-
kaffir lime leaves (opcional)2
-
1000 g whole chicken legswhole chicken (900-1000 g) (see Variation)1
-
water600 g
-
fresh coconut milk250 g
-
Basmati rice250 g
-
fresh coriander leaves to garnish
-
fresh green lime (opcional) cut in slices, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
238 mg
Proteína
46.6 g
Calorías
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Grasa
42.8 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
14.3 g
Carbohidratos
47.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
There is always Room at our Table
36 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Pad Thai
45 Min
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Blue Hawaii
10 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min