Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
o bien 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
o bien 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Carbohidratos
- 39.6 g
- Grasa
- 20.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Marble cake
2 godz. 10 min
Chickpea soup with spinach
40min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Crêpes with herbs
1h
Clams marinières
30min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Seafood Laksa
25min
Potato cakes
45min