Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
o bien 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
o bien 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Carbohidratos
- 39.6 g
- Grasa
- 20.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Moroccan harira and chicken soup
1u.
Hake and Prawn Burger
15min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Almond Cashew Paste
15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1u.
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mini Laxpuddings
1h 10 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min