Dispositivos y accesorios
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Prep. 10min
Total 29h 20min
6 portions
Ingredientes
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3255.6 mg
Proteína
55.4 g
Calorías
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Grasa
66.9 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
20.6 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Comfort food in cast iron
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Creamy miso mushroom udon
45min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Miso Carbonara Udon
25min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Okonomiyaki
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min