Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Carbohidratos
- 53 g
- Grasa
- 21.7 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 1492.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Korean fried chicken
4 godz.
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min