Dispositivos y accesorios
Bibimbap (beef rice bowl)
Prep. 1h 5min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
Beef
-
beef rump steak cut into pieces (2 cm)450 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
dark soy sauce plus extra to drizzle1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Bibimbap sauce
-
garlic cloves2
-
caster sugar1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 40 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 tbsp
-
rice wine vinegar½ tbsp
Vegetables and assembly
-
water1000 g
-
long grain white rice200 g
-
carrot cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
zucchini cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices100 g
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
eggs4
-
nori sheets cut into thin strips, to garnish (optional)2
-
kimchi to serve (optional - see Tips)4 tablespoons
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1147.4 mg
Proteína
36.1 g
Calorías
2935.6 kJ /
699 kcal
Grasa
43 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
7.4 g
Carbohidratos
44.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Korean Bo ssam
29 h 20 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean fried chicken
4 h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 h 50 min
Thai beef salad
1 h 15 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 h 25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 h 25 min
Thai-style grilled pork skewers
7 h 25 min
Korean bao beef sliders
2 h 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 h 30 min
Okonomiyaki
30 min