Dispositivos y accesorios
Okonomiyaki
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1327 mg
Proteína
19.9 g
Calorías
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Grasa
22.8 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
44.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Wonton soup
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Coconut poached chicken salad
45min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Wonton wrappers
55min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Asian nachos
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min