Dispositivos y accesorios
Okonomiyaki
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1327 mg
Proteína
19.9 g
Calorías
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Grasa
22.8 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
44.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Korean pickled potato salad
25h 10min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Furikake
5min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
15-minute noodles
15min
Miso Carbonara Udon
25min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
All-in-one chicken congee
35min