![Steamed snapper, black beans and rice Steamed snapper, black beans and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6F5F9CE-E132-44AD-AA2F-EDC012F237EC/Derivates/34EB9E77-AC12-43FB-BFB8-FD7F966B3548.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 19.7 g
- Grasa
- 7.6 g
- Grasas saturadas
- 1.6 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 284.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Boiled eggs
20 Min
Jasmine rice
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Brown rice salad
40 Min
Steamed Chinese greens
30 min
Long-grain white rice
35 min