Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dan dan sauce
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 70 g eschalots
- 50 g brown onion
- 1 tbsp chilli powder
- 50 g miso paste (see Tips)
- 150 g vegetable oil
Peanut sauce
- 90 g peanut butter
- 30 g sesame oil
- 30 g hot chilli sauce
Minced pork sauce
- 30 g zha cai (optional - see Tips)
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 150 g pork mince
- 20 g oyster sauce
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ½ tsp white sugar
- 120 g water
- 2 tsp cornflour
- 1 ½ tsp dark soy sauce
Noodles
- 1600 g water
- 1 tsp salt
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp white sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 300 g dried ramen noodles
- 60 g white sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- unsalted peanuts, crushed
- rice wine vinegar, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2800.3 kJ / 666.7 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Carbohidratos
- 24 g
- Grasa
- 53.2 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sodio
- 1493.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Wonton soup
1 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Okonomiyaki
30 min