Dispositivos y accesorios
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 2h 25min
12 slices
Ingredientes
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
394.9 mg
Proteína
9.8 g
Calorías
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Grasa
1.6 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
0.4 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sourdough potato bread
5h
Buttermilk bread
2h
Five seed bread
1h 50min
Cooked mayonnaise
5min
Brioche burger buns
2h 10min
Artisan potato bread
2h 5min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Mother sourdough starter
108h 20min
Seeded bread loaf
3h 20min