Dispositivos y accesorios
Salt Cod Gratin
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
bread, day old cut in pieces50 g
Codfish
-
bread, day old cut in pieces100 g
-
milk100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled, cut in pieces300 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
double cream200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
1761 kJ /
421 kcal
Grasa
26 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 h 10 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Alpine Macaroni
45 min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1 h 40 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 h 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 h 15 min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 h 55 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 h 15 min