
Dispositivos y accesorios
Nougat glacé with raspberry coulis
Prep. 25min
Total 24h 25min
12 portions
Ingredientes
-
mixed nuts (see Tips)100 g
-
mixed glacé fruit cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
eggs separated3
-
icing sugar80 g
-
salt1 pinch
-
honey (see Tips)80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
Raspberry coulis
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
fresh raspberries to serve (optional)
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
311.7 kcal /
1304 kJ
Proteína
5 g
Grasa
19.2 g
Carbohidratos
32.4 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
9.1 g
Sodio
82.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Hollandaise sauce (TM6)
15min
Brandy cream
15min
Meringues
5h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Brandy custard (TM6)
15min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Sticky toffee puddings
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Fruit coulis
10min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail béchamel
15min