Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 30.3 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasas saturadas
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 47.9 mg
Recetas alternativas
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Sticky toffee puddings
1sa
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Chocolate butter cream
10 dk
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Pavlova
6 Std.
Lemonade scones
25min