Dispositivos y accesorios
Beef pierogi
Prep. 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
237.3 mg
Proteína
22.3 g
Calorías
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
2.1 g
Carbohidratos
73.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Sauerkraut soup
50min
Campari Cocktail
Ninguna valoración
Caramel toffees
Ninguna valoración
Corn tortillas
1h 50min
Pasta e fagioli
26h
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Beer batter fish
40min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Mini chicken kyivs
45min
Greek Fava dip
50min
Greek pita breads
1h 15min