![Eggs with herb sauce and Easter cookies Eggs with herb sauce and Easter cookies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/776849a6-ffa4-460b-b2ce-ca339b1629e1/Derivates/65f7ee29-ddda-4f28-900e-34c94fa36432.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 23.1 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 602.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1u. 40min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Italian butter
10min
Vegetable trimming stock
2h
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Eggs Benedict and corn muffins
Ninguna valoración
Fruit "splice" bombs
24h
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Lamb's fry with bacon
1h 20min