Dispositivos y accesorios
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
Prep. 35min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 - 10 sprigs
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water divided45 oz
-
salt divided2 tsp
-
dried lasagna pasta6 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
eggplant diced (½ in.)10 ½ oz
-
canned crushed tomatoes18 oz
-
ricotta cheese9 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
954 mg
Proteína
19 g
Calorías
1820 kJ /
435 kcal
Grasa
20 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Steam
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min