Dispositivos y accesorios
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
Prep. 35min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 - 10 sprigs
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water divided45 oz
-
salt divided2 tsp
-
dried lasagna pasta6 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
eggplant diced (½ in.)10 ½ oz
-
canned crushed tomatoes18 oz
-
ricotta cheese9 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
954 mg
Proteína
19 g
Calorías
1820 kJ /
435 kcal
Grasa
20 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Steam
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Curried Lentils
5h 15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Root Vegetable Gratin
1h 25min