Dispositivos y accesorios
Bread pastry
Prep. 10min
Total 55min
750 g
Ingredientes
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 750 g
Sodio
3443.5 mg
Proteína
57.3 g
Calorías
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Grasa
194.7 g
Fibra
14.2 g
Grasas saturadas
117 g
Carbohidratos
320.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Blueberry jam
35min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Lemon ice cream torte
48h 40min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Ninguna valoración
Persimmon fruity dream
10min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Lemon cake
2h
Mini triple layer bundts
35min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min