Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 140 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 60 g unsalted butter, cubed, divided
- 140 g bacon, cured, smoked, sliced, in pieces (2.5 cm)
- 450 g mushrooms, fresh, quartered
- 450 g chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (5 cm)
- ½ tsp salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
-
140 - 285
g white wine, to total 450 g liquid when combined with strained broth
o bien 140 - 285 g chicken stock, to total 450 g liquid when combined with strained broth - 15 g porcini mushrooms, dried
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 30 g all purpose white flour
- ½ tsp white pepper, ground, to taste
- ½ tsp paprika
- pasta, any type, cooked, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2172.1 kJ / 519.2 kcal
- Proteína
- 25.9 g
- Carbohidratos
- 18.3 g
- Grasa
- 35.6 g
- Grasas saturadas
- 15 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 757.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mashed Potatoes
30 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Maple and Spice Glazed Ham
2h 20min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Egg Pudding With Passion Fruit
5 Std. 20 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Sausage and pea risotto
30 min
Meatballs in Spanish sauce
55min