Versiones compatibles
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
o bien vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1245 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Jersey Beef
30min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min