Dispositivos y accesorios
Fish fingers with tomato sauce
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcional)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26.16 g
Calorías
1321 kJ /
316 kcal
Grasa
10.44 g
Fibra
2.06 g
Carbohidratos
26.43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kids zone
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spumone al caffè
5min
Crispy Breaded Fish
35min
Spiralized Apple Fritters
Pas d’évaluation
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Baked falafel kofta
Pas d’évaluation
Vegetable pasta sauce
40min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1h 30min
Yellow rice with chicken
40min
Chicken and pear pie
Pas d’évaluation
Oriental beef stew with pearl couscous
40min