![Tex-Mex chicken soup Tex-Mex chicken soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/586ab2d7-e3fe-4240-a681-bbcf17b253a6/Derivates/db75eb28-fe64-4dcd-8d6f-3c8062df40eb.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese, to serve
- 1 avocado, flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2059.7 kJ / 490.4 kcal
- Proteína
- 30.3 g
- Carbohidratos
- 11.2 g
- Grasa
- 34.6 g
- Grasas saturadas
- 13.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 1802.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and spinach enchiladas
40min
Mexican scrambled eggs
20min
Mexican chicken soup
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Mediterranean Chicken
35min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Low carb gluten free lamb lasagne
1u. 40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15 min
Curried chicken salad wraps
50 мин.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 мин.