![Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0064334b-7935-4080-a473-e0d3d294954d/Derivates/a9298246-4b93-41fa-b596-c2b79066caf8.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Proteína
- 32.1 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sodio
- 799.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quick gyros with tzatziki
30 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3sa 40 dk
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4ч. 35 мин.
Pulled pork burger
5 Std.
Beef brisket chilli con carne
7h
Hoisin pork bowl
30 min
Beef fajitas
30 min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Beef tacos
25 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min