Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Carbohidratos
- 70.1 g
- Grasa
- 60.9 g
- Grasas saturadas
- 33.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 199.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salted caramel sauce
40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
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Duck confit with lentil & orange salad
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25h 25min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
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Tiramisu
5 godz. 20 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Crème brûlée
7 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.