Roast pork with sage and cranberry stuffing

Roast pork with sage and cranberry stuffing

4.7 12 valoraciones
Prep. 15min
Total 3h 35min
10 portions

Ingredientes

  • boneless pork leg roast
    1800 g
  • rock salt plus extra for crackling
    1 tbsp
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    130 g
  • pumpkin seeds
    25 g
  • sunflower seeds
    25 g
  • fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
    2 - 3 sprigs
  • streaky bacon cut into pieces
    60 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • pork mince
    250 g
  • dried cranberries
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 944.5 mg
Proteína 46.6 g
Calorías 1728.7 kJ / 411.6 kcal
Grasa 23.5 g
Fibra 1.4 g
Grasas saturadas 7.7 g
Carbohidratos 3.6 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...