Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1807 kJ / 432 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 18 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 847 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Warm Caramel Spice Martini
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min