Teriyaki Chicken and Rice
TM6 TM5

Teriyaki Chicken and Rice

3.4 (51 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 oz soy sauce
  • 47 oz water, divided
  • 1 piece ginger (½ in.)
  • 1 garlic clove
  • 2 oz honey
  • 2 tbsp corn starch
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
  • 1 heaping tsp sesame oil
  • 1 tsp salt, to taste
  • 8 oz long-grain white rice
  • 3 ½ oz frozen peas and carrots
  • 2 large eggs
  • 1 pinch salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2076.3 kJ / 496.3 kcal
Proteína
27.4 g
Carbohidratos
64.7 g
Grasa
14.6 g
Grasas saturadas
4 g
Fibra
2.2 g
Sodio
2119.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas