
Dispositivos y accesorios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
115 kcal /
481 kJ
Proteína
2 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
14 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
2 g
Sodio
470 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Holiday Celebration
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos