![Chorizo and squid stew (TM6) Chorizo and squid stew (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8dda97cf-e638-41d5-9b41-63715cd22601/Derivates/4f98d326-a5de-4be3-8c14-71820c1c215c.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Carbohidratos
- 58.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasas saturadas
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sodio
- 2528.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Sweet and sour prawns
1 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Fish soup
40 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min