Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Proteína
- 155.4 g
- Carbohidratos
- 173.3 g
- Grasa
- 68.1 g
- Grasas saturadas
- 11.7 g
- Fibra
- 24.3 g
- Sodio
- 2325.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Prawn stir-fry
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Chilli lime sauce
5 min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Steamed Chinese greens
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min