Dispositivos y accesorios
Risotto with Parmesan Cheese
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter divided45 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)280 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
588.8 mg
Proteína
8.8 g
Calorías
1794.3 kJ /
428.9 kcal
Grasa
15.9 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
58.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Hollandaise Sauce
15min
Spanish Rice
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Risotto with Parmesan cheese
25min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Cauliflower Gratin
55min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min