Dispositivos y accesorios
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato noodles (see Tips)180 g
-
hot water for soaking
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 - 5 cm
-
fresh shiitake mushrooms2
-
pork fillet cut into pieces50 g
-
vegetable oil1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tbsp
-
water60 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
3619.8 mg
Proteína
17.4 g
Calorías
3596 kJ /
856.2 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
177.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork ribs with black bean sauce
2h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min