Dispositivos y accesorios
Thai red curry paste
Prep. 10min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
water to cover
-
dried red chillies deseeded if preferred5
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves10
-
makrut lime leaves3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)3 stalks
-
fresh coriander (roots, stalks and leaves)5 sprigs
-
eschalots2
-
fish sauce70 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
peanut oil20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
10221.3 mg
Proteína
20.7 g
Calorías
2709.5 kJ /
647.6 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
17.5 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
101.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thai red curry paste
15 min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Thai green curry paste
10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min