![Banh xeo (crispy Vietnamese pancake) Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/849c8bb0-e6ef-46f8-8c64-9274d5033b2e/Derivates/d76920d7-9b11-4d63-b6f6-9c20d0e36d77.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Proteína
- 19.3 g
- Carbohidratos
- 32.2 g
- Grasa
- 12.6 g
- Grasas saturadas
- 4.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 910.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Okonomiyaki
30min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8hod. 50min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Curry laksa
45 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Nam Jim
10 Min
Char siew sauce
10 Min
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Gyoza meatballs
35 Min