Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
TM6

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 (1 valoración )

Ingredientes

Coconut Streusel

  • 50 g plain flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced
  • 5 g ground cinnamon
  • 30 g Demerara sugar
  • 30 g flaked coconut

Pineapple in Chilli Syrup

  • 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
  • 1 fresh red chilli, halved lengthways
  • 400 g sugar
  • 380 g dark rum
  • 850 g water
  • 1 Tbsp cornflour
  • ice cream, for serving (see tip)
  • fresh mint leaves, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2905 kJ / 693 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
97 g
Grasa
14 g
Fibra
2.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas