Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves, for garnishing
- fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2412.5 kJ / 574.4 kcal
- Proteína
- 36.3 g
- Carbohidratos
- 29.9 g
- Grasa
- 34.2 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 2955 mg
Recetas alternativas
Thai green chicken curry
30 min
Curry laksa
45 min
Nasi goreng
40 min
Thai red chicken curry
30 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai beef salad
1h 15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Tom kha prawns
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min