Dispositivos y accesorios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
327 mg
Proteína
5 g
Calorías
243 kJ /
58 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
All Things Eggs
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Sesame Crème
10 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Shallot Oil
25 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Mapo tofu
15 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min