Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Herbal Chicken
Prep. 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
49 g
Calorías
1686 kJ /
403 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Chicken Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min