Dispositivos y accesorios
Ham and Mustard Toasts
Prep. 15min
Total 3h
40 pieces
Ingredientes
Ham and Mustard Topping
-
raw ham hock, boneless (see tip)600 - 700 g
-
water1300 g
-
bay leaf1
-
black peppercorns6
-
cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
wholegrain mustard2 Tbsp
-
mayonnaise or to taste3 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Melba Toasts
-
white bread5 slices
-
caperberries drained, halved or quartered if large, stalks removed300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
376 mg
Proteína
3 g
Calorías
185 kJ /
44 kcal
Grasa
3 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Irish Cream and Pistachio Fudge
4 Std. 25 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
Cheese crackers
2 Std. 30 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.