Dispositivos y accesorios
Pulled Pork and Cider Rolls
Prep. 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
dry cider500 g
-
onions quartered130 g
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
30 g unsalted butterlard30 g
-
fresh tarragon leaves only3 - 4 sprigs
-
bread rolls for serving8
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22.2 g
Calorías
1379 kJ /
330 kcal
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
34.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Ham Hock Potato Bake
35min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Coronation Chicken
30min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min