Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
TM5 TM6

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 (33 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
  • 85 g sliced white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh sage leaves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
  • 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1603 kJ / 386 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
29 g
Grasas saturadas
11 g
Sodio
1116 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas