Dispositivos y accesorios
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Prep. 15min
Total 11h
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
96 mg
Proteína
7 g
Calorías
1827 kJ /
440 kcal
Grasa
31 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Florentines
1 godz. 10 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Basil Pesto
10 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min