Dispositivos y accesorios
Hot Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
garlic clove1
-
tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)240 g
-
olive oil15 g
-
sour cream60 g
-
cream cheese150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
419.3 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
953.7 kJ /
228 kcal
Grasa
19.8 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Very Thermomix® Christmas
63 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Bread Sauce
1h 25min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Lemon Posset
2h 40min
Cranberry Sauce
1h
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min